Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Startschot SEO

Analyse van de website en de zoekwoorden waarop de focus zal liggen.

SEO voor Google

Het toepassen van SEO zorgt voor een duidelijke verbetering in de Google positie.

Meer Bezoekers

Een hogere Google positie brengt meer relevante bezoekers .

Hoger conversie

Hoe meer relevante bezoekers hoe groter de kans op een aankoop.

seo specialist rankingarrow

SEO Specialist Amsterdam

Expertise en Daadkracht

Ervaring in het ranken van zowel lokale als internationale websites

Consistent werken zal uiteindelijk leiden tot een hogere Google positie

Linkbuilding is het creëren van meerwaarde voor zowel je eigen website als je doelgroep

Een zoekwoordenanalyse bepaalt het falen of slagen van SEO

Wat gemeten kan worden kan ook verbeterd worden

seo specialist rankingarrow
On-page SEO

On-page SEO is een kunst van het optimaliseren van je eigen website en pagina’s om te kunnen ranken in Google. Binnen on-page SEO bestaan er verschillende factoren die belangrijk zijn. Over het algemeen optimaliseren wij eerst de on-page factoren voordat we met linkbuilding beginnen.

Off-page SEO

Off-page SEO verwijst naar technieken die ingezet kunnen worden om de positie in Google te verbeteren. Over het algemeen gaat off-page SEO over acties die op externe websites ondernomen worden om de eigen website positief te beïnvloeden, denk aan linkbuilding en social media.

Wat Rankingarrow voor jou kan betekenen

Rankingarrow SEO specialist Amsterdam is jouw SEO expert in Amsterdam en omgeving. Wij doen dit al jarenlang voor verschillende kleine- en grote bedrijven. Hoger in Google scoren kan volgens ons gerealiseerd worden wanneer je de juiste dingen blijft doen, iedere dag weer. Ben je benieuwd wat Google voor jouw bedrijfswebsite kan betekenen? Neem direct contact op met ons en wij zullen je een gratis adviesrapport opsturen.

Waarom local SEO belangrijk is en hoe dit uw bedrijf kan beïnvloeden

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO dient om de zichtbaarheid van uw bedrijf bij locatiegebaseerde zoekopdrachten te bevorderen. Het is slechts een variatie op uw standaard SEO en is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw bedrijf online wordt gevonden door locatiegebaseerde zoekopdrachten.

Lokale zoekopdrachten omvatten bepaalde geografische kwalificaties, zoals stad, provincie, postcode, enz., +zoekopdrachten bij de zoeker in de buurt, waarbij Google de geografische locatie van de persoon opzoekt en zoekresultaten uit dat gebied levert. Tijdens uw zoektocht naar SEO specialist Amsterdam bent u deze pagina tegengekomen.

Waarom is het belangrijk?

Lokale SEO is uiterst belangrijk, vooral als u een bedrijf hebt met een fysieke winkel, of een bedrijf dat een service in een bepaalde plaats biedt.

Volgens een studie van Forbes heeft  95% van de smartphonegebruikers hun apparaat gebruikt om lokale zoekopdrachten uit te voeren, waarvan 61% het bedrijf belde en 59% bezocht.

 

Nu zullen deze cijfers u vertellen dat leads uit locatiegebaseerde zoekopdrachten een belangrijke weg zijn voor potentiële klanten, en die aantallen zullen alleen maar groeien. Aangezien deze leads afkomstig zijn van mensen die specifiek zoeken naar producten of services die uw bedrijf aanbiedt, kunt u ervan uitgaan dat dit gekwalificeerde leads zijn die zeker ook een hogere conversieratio zullen hebben.

 

Hoe beïnvloedt lokale SEO uw bedrijf?

Als u een klein/middelgroot bedrijf bezit, kan het optimaliseren van de lokale SEO van uw bedrijf zeer de moeite waard zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van lokale SEO:

  • Lokale SEO helpt potentiële klanten uw bedrijf te ontdekken. Veel lokale zoekopdrachten zijn afkomstig van niet-lokale mensen die op zoek zijn naar een bedrijf als het uwe, en indien lokale SEO goed wordt toegepast, kan uw bedrijf dat publiek aanspreken.
  • Lokale SEO biedt potentiële klanten de informatie die ze willen, wanneer ze het willen. Als uw restaurant bijvoorbeeld gratis WiFi heeft of huisdiervriendelijk is, zal het weergeven van die informatie als onderdeel van uw lokale SEO  aantrekkelijk zijn voor klanten die daar naar op zoek zijn.
  • Zelfs als uw bedrijf geen website heeft, helpt lokale SEO uw bedrijf op te vallen bij lokale zoekopdrachten en helpt het meer verkeer te genereren via online leads.
  • Lokale SEO helpt beslissingen van mensen te stimuleren ten gunste van uw bedrijf.Hoe meer gegevens ze over uw bedrijf hebben, hoe betrouwbaarder u in hun ogen bent. Dit legt een sterke basis waarop u een wederzijds voordelige klantrelatie kunt opbouwen.

Neem Contact op met Rankingarrow, uw SEO specialist in Almere en omstreken en ontdek wat lokale SEO voor uw bedrijf kan betekenen.