Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

HOGER IN GOOGLE

=

Startschot SEO

Analyse van de website en de zoekwoorden waarop de focus zal liggen.

SEO voor Google

Met SEO Specialist Amsterdam stijgt je website in de zoekresultaten.

Meer Bezoekers

Een hogere Google positie brengt meer relevante bezoekers .

Hoger conversie

Hoe meer relevante bezoekers hoe groter de kans op een aankoop.

seo specialist rankingarrow

SEO Specialist Amsterdam

Expertise en Daadkracht

Ervaring in het ranken van zowel lokale als internationale websites

Consistent werken zal uiteindelijk leiden tot een hogere Google positie

Linkbuilding is het creëren van meerwaarde voor zowel je eigen website als je doelgroep

Een zoekwoordenanalyse bepaalt het falen of slagen van SEO

Wat gemeten kan worden kan ook verbeterd worden

verbouwdiscounter seo specialist website laten maken

Betrouwbaar Bureau

Goed werk geleverd binnen de afgesproken deadline. Heldere communicatie en uitstekende resultaat gerealiseerd.
Ranking Arrow
5
2019-12-06T14:23:36+00:00
Goed werk geleverd binnen de afgesproken deadline. Heldere communicatie en uitstekende resultaat gerealiseerd.
5
1
Ranking Arrow
likegrowers website laten maken seo specialist

Effectieve Samenwerking

Succesvol in alle campagnes die Rankingarrow voor ons heeft gedaan. Een prachtige website en hoger in Google. Tevreden!
Ranking Arrow
5
2019-12-06T12:28:48+00:00
Succesvol in alle campagnes die Rankingarrow voor ons heeft gedaan. Een prachtige website en hoger in Google. Tevreden!
5
1
Ranking Arrow
ps24 website laten maken seo specialist

Uitstekende Resultaten

Rankingarrow heeft onze uitzendbureau website goed vindbaar gemaakt op verschillende relevante zoekwoorden. Ontzettend blij hiermee.
Ranking Arrow
5
2019-12-06T13:09:50+00:00
Rankingarrow heeft onze uitzendbureau website goed vindbaar gemaakt op verschillende relevante zoekwoorden. Ontzettend blij hiermee.
5
1
Ranking Arrow

Wilt u ook meer omzet genereren door het inzetten van SEO?

Neem direct contact op met jouw SEO Specialist in Amsterdam⭐

seo specialist rankingarrow
On-page SEO

De gedachte achter On-page SEO is om je eigen website pagina’s zodanig te optimaliseren dat ze aantrekkelijk worden voor Google en hoger zullen ranken. Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor het ranken in Google. Wij nemen deze verschillende factoren onder de loep en optimaliseren ze één voor één. Hierdoor kunnen wij een hogere Google positie garanderen.

Off-page SEO

Middels off-page SEO kun je ervoor zorgen dat externe websites naar jouw website verwijzen en dat is enorm belangrijk voor Google. Off-page SEO is erg breed, denk hierbij aan linkbuilding: Het verkrijgen van links vanuit externe websites en social media kanalen. De regels voor het backlinken veranderen met de tijd. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Off-page SEO.

Rankingarrow Expertise

Rankingarrow SEO specialist Amsterdam kan helpen jouw website vindbaar te maken in Google. Wij hebben ervaring met het ranken van zowel grote- als kleine (lokale) websites. Door het consistent blijven werken aan de juiste dingen, kunnen we ervoor zorgen dat jouw website meer autoriteit krijgt en zichtbaarder wordt onder de doelgroep. Benieuwd naar de kracht van hoger in Google? Contact ons en wij zullen je een gratis adviesrapport opsturen.

Zoekmachineoptimalisatie voor lokale bedrijven in Amsterdam & omgeving

lokale SEO

Wanneer mensen zoeken naar bijvoorbeeld “Consultancy bureau Amsterdam” dan voeren ze in feite een zogenaamde lokale zoekopdracht uit. Lokale SEO is enorm belangrijk want een groot deel van de zoekopdrachten is locatiegebaseerd.

Wanneer je in Google een zoekopdracht uitvoert met een plaatsnaam, postcode, etc dan wordt dit als een lokale zoekopdracht gezien. Daarnaast kan het ook zijn dat je enkel zoekt naar “Consultancy bureau” en dat Google je toch lokale bedrijven laat zien, doordat het je locatie kan bepalen en de meest relevante resultaten wilt laten zien. Ook wij maken er gebruik van: “SEO Specialist Amsterdam”.

Wat is het nu van lokale SEO?

Wat is het nu van lokale SEO?

Lokale SEO is erg belangrijk. Met name als je een business hebt met een fysieke locatie of wanneer je product of service gericht is op een specifiek geografisch gebied.

Volgens een studie van Forbes heeft  95% van de smartphonegebruikers hun apparaat gebruikt om lokale zoekopdrachten uit te voeren, waarvan 61% het bedrijf belde en 59% bezocht.

 

seo specialist amsterdam

Bovenstaande afbeelding laat zien dat lokale zoekopdrachten erg belangrijk zijn voor het verkrijgen van kwalitatieve leads, Aangezien de lokale zoekopdrachten blijven toenemen, kun je ervan uitgaan dat Google hier erg veel waarde aan hecht. Dit zijn over het algemeen geïnteresseerde mensen die opzoek gaan naar een product of service uit de omgeving met de intentie om te kopen. Focussen op lokale SEO kan resulteren in een hogere conversiepercentage.

Lokale SEO voor jouw bedrijf

Voor de meeste MKB’ers is lokale SEO onmisbaar voor het verkrijgen van meer oprecht gedesinteresseerde klanten. Het optimaliseren van jouw website voor lokale SEO wordt hierdoor enorm belangrijk. Een aantal voordelen van lokale SEO:

    • Middels lokale SEO kunnen potentiële klanten jouw bedrijf ontdekken. Lokale zoekopdrachten worden uitgevoerd door mensen die zich bevinden in dat specifiek geografisch gebied + mensen die niet afkomstig zijn uit dat gebied maar toch opzoek zijn naar bedrijven als de jouwe.
    • Lokale SEO kan toegevoegde waarde bieden voor mensen die opzoek zijn naar bijvoorbeeld een hotel met gratis parkeerplaatsen of gratis Wifi. Door zulke informatie te integreren in je lokale SEO strategie, benadruk je de USP’s van je bedrijf voor mensen die daar interesse voor hebben.
    • Ook zonder een bedrijfswebsite is het mogelijk om tussen de lokale zoekopdrachten en Google Places weergeven te worden. De kracht van lokale SEO is enorm!
    • Met Lokale SEO kun je meer over je bedrijf vertellen waardoor je meer opvalt ten opzichte van de concurrentie. Als je bijvoorbeeld een artikel publiceert over “Beste bakker in Amsterdam” en je geeft duidelijke en praktische informatie over je bedrijf dan zullen veel mensen hierdoor positief beïnvloedt worden.

Contactformulier

Jouw website hoger in Google? Neem direct contact op.

Binnen 24 uur antwoord