Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Startschot SEO

Analyse van de website en bepaling van relevante focus keywords.

Succes Met SEO

Met SEO Specialist Eindhoven stijgt je website in de zoekresultaten.

Meer Verkeer

Een stijging in de Google positie zorgt voor meer geïnteresseerde bezoekers.

Hoger omzet

Een stijging in bezoekers zorgt uiteindelijk voor een stijging in omzet.

seo specialist rankingarrow

SEO Specialist Eindhoven

Expertise en Daadkracht

Gespecialiseerd in het bouwen van zowel Nederlandse als Internationale sites

Een plaats veroveren op de 1e Google pagina is een kwestie van consistent werken

Het creëren van kwalitatieve backlinks is noodzakelijk voor SEO

Kiezen voor de juiste zoekwoorden is de first step to success

Wat gemeten kan worden kan ook verbeterd worden

seo specialist rankingarrow
On-page SEO

SEO kun je grofweg indelen in twee hoofdcategorieën. On-page & off-page SEO. On-page SEO gaat over het verbeteren van interne factoren op de eigen website, die invloed zullen hebben op je Google positie. Dit zijn verschillende technische factoren die ervoor zorgen dat de eigen website voldoet aan de richtlijnen van Google. Zowel on-page als off-page SEO zijn belangrijk voor het hoger scoren in Google.

Off-page SEO

Off-page SEO gaat over het optimaliseren van externe factoren die van invloed kunnen zijn op je eigen website ranking. Een van de belangrijkste factoren is linkbuilding. Dit is het verkrijgen van backlinks vanuit externe websites naar de jouwe. Hoewel de regels hiervoor steeds verder aangescherpt worden, kun je, mits je het goed doet, geweldige rankingresultaten behalen door het toepassen van linkbuilding.

Rankingarrow SEO Specialist

Rankingarrow SEO specialist Eindhoven is jouw seo specialist op het gebied van zoekmachineoptimalisatie in de regio Eindhoven. We kunnen met trots zeggen dat we verschillende bedrijven, zowel MKB’ers als grotere internationale bedrijven, hebben geholpen met het beter vindbaar maken van hun website. Consistentie en analyse zijn wat ons betreft Key factoren als het gaat om seo. Ben je benieuwd wat Google voor jouw website kan betekenen? Neem direct contact op met ons en wij zullen je een gratis adviesrapport opsturen.

Hoger in Google door middel van lokale SEO

Kennismaking met lokale SEO

Lokale SEO is het verbeteren van de Google positie voor locatiegebaseerde zoekopdrachten. Voorbeeld: iemand is opzoek naar een schildersbedrijf in Eindhoven en zoekt het volgende “schildersbedrijf Eindhoven”. Mits je jouw website hebt geoptimaliseerd, zul je hoog in de zoekresultaten verschijnen.

Ieder zoekopdracht dat een specifiek geografisch plaatsnaam, postcode, etc bevat, wordt gezien als een lokale zoekopdracht. Google laat dan resultaten zien die overeenkomen met de zoekopdracht. Ook kijkt Google naar de locatie van degene die zoekt en laat dan relevante resultaten zien. Zo hebben wij ook “SEO specialist Eindhoven” lokaal geoptimaliseerd.

Is lokale SEO noodzakelijk?

Lokale SEO is uiterst noodzakelijk voor bedrijven die een fysieke locatie hebben of een product/service bieden dat gericht is op een specifieke plaats.

Volgens een studie van Forbes heeft  95% van de smartphonegebruikers hun apparaat gebruikt om lokale zoekopdrachten uit te voeren, waarvan 61% het bedrijf belde en 59% bezocht.

 

seo specialist eindhoven

Locatiegebaseerde zoekopdrachten zijn enorm belangrijk, zowel voor website eigenaren als voor Google. De lokale zoekopdrachten zijn over het algemeen zogenaamde “buyer keywords”. Dit wil zeggen dat de kans groot is dat mensen die zoeken naar “apotheek Eindhoven” daadwerkelijk een aankoop zullen verrichten. Hierdoor ligt de conversiepercentage vele maler hoger dan bij een landelijke of algemene zoekopdracht als “apotheek”. De meeste mensen zoeken altijd iets uit de eigen omgeving.

Invloed op jouw bedrijf

Voor MKB’ers is lokale SEO ontzettend belangrijk voor het bereiken van potentiële klanten in een specifiek regio. De voordelen van lokale SEO op een rijtje:

  • Lokale SEO is enorm belangrijk voor het bereik van jouw website. Je kunt meer mensen bereiken uit bijvoorbeeld Eindhoven + potentiële klanten die zich buiten Eindhoven bevinden maar opzoek zijn naar een product of service in Eindhoven.
  • Inspelen op specifieke behoeften van de klant is erg belangrijk. Dit kun je extra benadrukken met lokale SEO. Stel dat je een restaurant bent dat vegetarische voedsel serveert of zitplaatsen heeft voor minder valide mensen. Middels lokale seo kun je deze sterke punten goed naar voren laten komen en zo meer mensen trekken.
  • Lokale SEO is zo sterk dat je zelfs zonder een eigen website gevonden kunt worden op specifieke zoekwoorden. Dit is weliswaar minder aantrekkelijk maar het bewijst wel de kracht van lokale vindbaarheid.
  • Door slimme en strategische marketing in te zetten, kun je inspelen op het gedrag van de klant. Benadruk je voordelen ten opzichte van de directe concurrent uit de omgeving en je zult versteld staan hoe dit de mensen positief zal beïnvloeden.

Jouw website hoger in Google?

SEO Specialist Eindhoven⭐